Bezplatné ocenenie

Spoločnosť BvP: Fungujúci kolektív je základom úspechu

Firemná kultúra, fungujúci kolektív a výborné pracovné vzťahy, ktoré sa pretavujú aj do súkromného života. Tieto slová vystihujú atmosféru v spoločnosti Bývanie pre vás (BpV), ktorá pôsobí v Dubnici nad Váhom a jej okolí. Firma poskytuje okrem realitných služieb aj predaj vlastných nehnuteľností po rekonštrukcii, čo znamená, že sa musia jednotlivé kroky dobre naplánovať. Prerábanie bytu, dizajnový návrh, finančné poradenstvo, predaj nehnuteľnosti... Každý člen tímu má svoju funkciu, ktorou prispieva ku kvalitnému výsledku. Ako to funguje v praxi?

Richard Hošták: Spoločnosť výrazne napreduje

Richard Hošták pracuje pre spoločnosť BpV úplne od začiatku, keďže je jedným z partnerov. Za 6 rokov existencie sa podľa neho firma výrazne posunula. Zvýšil sa počet zamestnancov, spolupracovníkov a hlavne objem práce. Spoločnosť má za sebou rekonštrukciu a predaj viac ako 300 bytov, čo je dôkazom toho, že systém funguje a že za tie roky dokázal tím BpV celý proces vyladiť. Richard si prešiel vo firme viacerými pozíciami, najviac ho však baví výkup nehnuteľností, predaj a samotný obchod. „Máme dobré vzťahy ako spoločníci aj celkovo kolektív vo firme výborne spolupracuje. Každý má niečo na starosti a dopĺňame sa, každý vie, čo má robiť,“ opisuje Richard, ktorý sa zapája aj do voľnočasových aktivít s kolegami. Najlepšie sa dokáže vyventilovať pri futbale. Práca s ľuďmi je totiž náročná a niektoré zložité obchody dokážu človeka vyčerpať. A práve v takýchto prípadoch sa oplatí spoľahnúť na kolegov a kolektív.
 
Ivana Sedlárová: Všetci ťaháme za jeden povraz

Ivana pracuje na pozícii business support manažér, čo znamená, že má na starosti administratívne práce, prípravu podkladov pre účtovníčku, tvorbu zmlúv, inzeráty na realitné portály i organizáciu firemných eventov.  „Snažím sa byť podporou celého tímu, čo znamená, aj prinesenie kávičky s úsmevom pre našich zamestnancov či klientov,” hovorí Ivana, ktorá za najväčšiu výhodu práce v BpV považuje to, že ide o takmer rodinnú firmu, kde všetci držia spolu ako kolektív. „Nikto vo firme nepracuje iba za seba, ale reálne si všetci pomáhame a spoločne pracujeme na tom, aby firma prosperovala. Taktiež si myslím, že mať všetky služby pod jednou strechou je neskutočnou výhodou pre klientov. Klient k nám príde a naša firma sa postará o full service, od vybavenia hypotéky, cez výber podlahy, podanie návrhu na vklad až po prepis energií. A keďže máme v štandarde aj kuchynskú linku na mieru, tak naozaj sa stačí len zbaliť a nasťahovať,” opisuje fungovanie Ivana. Prácu s ľuďmi vníma pozitívne. Po náročnejších dňoch si ide rada zabehať. Ráno ju do práce ťahá hlavne kolektív, lebo z kolegov sa stali aj priatelia. „Riešime nielen pracovné, ale aj súkromné záležitosti. Oslavujeme spoločne aj narodeniny, rozdávame si sladkosti na Mikuláša, chodievame na spoločné večere aj s rodinami, či niektorí kolegovia spolu hrávajú aj futbal vo voľnom čase,” uviedla. Známkou dobrého kolektívu je aj fakt, že všetci spolupracovníci sa v jej kancelárii radi zastavia na kávu a rozhovor.  „A to hovorí samo za seba,” spokojne dodáva Ivana.
 
Jarmila Koyšová: Prvoradý je profesionálny prístup ku klientovi
 
Jarmila Koyšová má cit nielen pre prácu s ľuďmi, ale aj pre dizajn, zariaďovanie, priestor. Preto popri práci realitnej maklérky zasahuje aj do prerábania bytov spoločnosťou BpV. „Baví ma proces prerábania bytov, výber obkladu, podláh, dverí i členenie kuchynskej linky. Hlavne tá premena ako vyzerali predtým a potom. Vidieť finálny výsledok - kompletne prerobený byt, stojí za to. Celý proces rekonštrukcie sa snažím zachytiť, či už na fotografiách alebo videách, aby som mala vhodný obsah na internet alebo sociálne siete, kde tieto nehnuteľnosti ponúkame na predaj,“ opisuje svoj vklad do firemných procesov Jarka. Keďže ju bavia sociálne siete a pridávanie príspevkov na Instagram, automaticky tam hľadá aj inšpiráciu pre svoju prácu. Rada sa nechá inšpirovať aj na cestách, kde si vyberá netradičné ubytovania a navštevuje zaujímavé miesta a budovy. „Už ako malé dievča som kreslila domy a chcela byť architektkou. Reality a dizajn sú prácou, ktorú som už dlhšie chcela robiť a vedela som, že ma bude baviť,“ tvrdí Jarka. Na spoločnosti BpV si cení prístup k spolupracovníkom a dobrý kolektív, ktorý pomôže, poradí a vždy naučí niečo nové. Na prvom mieste je však profesionálny prístup ku klientom a snaha riešiť vzniknuté situácie. „Najviac sa teším, keď sú spokojní aj klienti aj firma,“ uzatvára dizajnérka Jarka.
 
Autor: Team BpV
 
Informácie o nás a našich službách a nehnuteľnostiach na www.bpv.sk. Ak by ste mali aj vy záujem o kúpu bytu po kompletnej rekonštrukcii a chce si ho vytvoriť podľa Vašich predstáv s podporou ľudí, ktorí Vám vedia pomôcť s designom aj technickými vecami pri rekonštrukcii, dajte vedieť na telefónnom čísle: 0945/451 548 alebo nám napíšte na: martina.moskova@bpv.sk
 
Radi sa s Vami porozprávame o možnostiach pri dobrej káve :-)

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.